top of page

ESCOLES

Pou d’Art fa molts anys que ofereix activitats per escoles, tant si l’escola vol que ens traslladem a les seves instal·lacions, com si prefereixen venir a fer un taller al nostre local. Oferim un seguit de propostes concretes, però també estem oberts a realitzar projectes personalitzats, segons les necessitats de cada centre. Un exemple d’això seria el seguit de projectes que hem treballat amb l’escola Turó de Can Mates de Sant Cugat del Vallès, al llarg dels anys. L’últim i amb més implicació per part d’alumnes i mestres va ser el de realitzar tot l’atrezzo pel festival de final de curs.

TÈCNIQUES MIXTES

Damunt d’un suport rígid anirem estructurant la nostra composició amb materials diversos, pintura i cola.

Adreçat a alumnes a partir de I3

CAPGROSSOS

Si vols aprendre a fer un capgròs de paper maixé, nosaltres te n’ensenyem. Aquest taller requereix vàries sessions que es poden fer a Pou d’Art o a l’escola.

Adreçat a alumnes a partir de 3r de primària

DIBUIX

En funció de l’edat dels alumnes plantegem una proposta més basada amb l’experimentació o una altra més basada en la tècnica.

Adreçat a alumnes a partir de I5

PINTURA

Farem servir els cavallets per pintar i en funció del que els mestres decideixin plantejarem un treball més abstracte o més figuratiu.

Adreçat a alumnes a partir de I3