Qui som?

Maria Fabre

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, és la directora de Pou d'Art.

Va estudiar el batxillerat artístic a Sabadell, on comença la seva aventura en el mon de l'art. Després compagina la carrera de Belles Arts amb estudis paral·lels de litografia, gravat, i altres tècniques artístiques. Realitza la seva primera exposició individual l'any 1996 a l'Ateneu de Sant Cugat, i des d'aleshores ha fet numeroses exposicions tant individuals com col·lectives.

 

A Pou d'Art organitza la majoria dels tallers i és la mestra de la plàstica dels artistes, expressió plàstica, art tèxtil, projectes creatius i dels tallers per a mestres. 

IMG_20190709_121510.jpg

Isabel Núñez

És la responsable de l’atenció al públic de Pou d’Art. Serà ella la que us informarà sobre els nostres tallers, activitats, festes d’aniversari, etc. És diplomada en Disseny Gràfic per l'Escola Superior de Disseny i Art de Barcelona, Llotja.

IMG_20190709_121739.jpg

Adolf

És el mestre de taller que porta més anys a Pou d'Art. Concretament des de la seva inauguració. S'encarrega dels tallers de dibuix i pintura de nivells inicial i avançat de les tardes-vespres, i també dels tallers d'il·lustració per a joves i adults. A l'estiu porta alguns dels tallers de còmic per a nens i joves.

L'Adolf es dedica a la pintura, el dibuix, el gravat, la il·lustració, la fotografia, els llibres d'artista, els ex-libris, la poesia visual, etc.

Sílvia López

Una mestra molt especial per a nosaltres ja que ha estat alumna de Pou d'Art des de petita, ha passat per diferents tallers i per tant coneix la nostra manera de treballar perfectament. Ara és la mestra del taller de dibuix i pintura, de còmic i porta algun grup d'adults.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha estudiat el batxillerat artístic, un grau superior en il·lustració i un altre de caracterització i maquillatge professional.

IMG_20190709_122147.jpg

Cristina Cané

La Cristina també ha estat alumna de Pou d'Art des de petita i ara fa de mestra i porta les festes d'aniversari...

És una persona molt alegre i creativa i sempre ha tingut afició amb les arts. Se sent molt còmode treballant amb nens i nenes. Sap motivar-los per fer qualsevol activitat tan sigui de lleure com en l'àmbit artístic. Actualment està estudiant Belles arts a la Universitat de Barcelona.

Aquest curs porta el taller de la plàstica dels artistes

marbel yeyela web.jpg

Maribel Suárez "yeyela"

Mestra del taller de costura "punt a punt". Va realitzar estudis de disseny de moda, patronatge i costura a l'escola superior de disseny Felicidad Dulce i a l'escola de disseny Goymar de Barcelona.

Té una llarga experiència com a dissenyadora i patronista en diferents empresses tèxtils. 
Actualment compagina la feina de mestra de costura amb la seva paradeta a la fira d'artesans de Rubí.

Marta Briones

Llicenciada en educació infantil i il·lustradora.

La Marta també va ser alumna de Pou d'Art i ara la tornem a tenir entre nosaltres com a mestre dels més petits, porta tallers d'expressió plàstica a les escoles, també és la mestra del taller de còmic i porta les festes d'aniversari.

Pep Herrera

En Pep és el mestre més jove de Pou d'Art. S'encarrega dels tallers expressió plàstica i la plàstica dels artistes. Pel seu caràcter creatiu i somniador s'entén molt bé amb els més menuts i sempre els anima a explorar totes les seves capacitats artístiques.
Actualment és estudiant de Belles Arts. També ha treballat organitzant tallers de pintura mural amb diferents col·lectius i edats. Per Sant Cugat se'n poden veure uns quants. 

Cal dir que a l'estranger també ha participat en diferents murals urbans.

Enric Ejarque

L’Enric ha estudiat algun curs de BBAA i actualment estudia a l’Escola Professional d’il·lustració i còmic de Barcelona (Escola Joso)

Treballa com  il·lustrador independent, ha participat en projectes professionals dins el mon del còmic i la  il·lustració editorial, també en premsa. 

En el mon educatiu des de ben jove ha fet de monitor d’esports a nens i nenes de diferents edats.

Olatz Vilariño

És una altra de les incorporacions recents a Pou d'Art.

És dibuixant i il·lustradora. Llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, va cursar un Màster en Investigació i Creació en Arts a la facultat de Belles Arts de Bilbao. Va continuar la seva formació amb il·lustració a l'Escola de la Dona. I actualment està cursant un Grau Superior en Gravat i Tècniques d'Estampació a l'Escola Llotja. Ha exercit de mestra a secundària i ara porta el taller d'expressió plàstica a Pou d'Art.