top of page

Qui som?

IMG_8861.JPG

Maria Fabre

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, és la directora de Pou d'Art.

Va estudiar el batxillerat artístic a Sabadell, on comença la seva aventura en el mon de l'art. Després compagina la carrera de Belles Arts amb estudis paral·lels de litografia, gravat, i altres tècniques artístiques. Realitza la seva primera exposició individual l'any 1996 a l'Ateneu de Sant Cugat, i des d'aleshores ha fet numeroses exposicions tant individuals com col·lectives.

A Pou d'Art organitza la majoria dels tallers i és la mestra de la plàstica dels artistes, expressió plàstica, art tèxtil, projectes creatius i dels tallers per a mestres. 

IMG_20190709_121510.jpg

Isabel Núñez

És la responsable de l’atenció al públic de Pou d’Art. Serà ella la que us informarà sobre els nostres tallers, activitats, festes d’aniversari, etc. És diplomada en Disseny Gràfic per l'Escola Superior de Disseny i Art de Barcelona, Llotja.

IMG_20190709_121739.jpg

Adolf

És el mestre de taller que porta més anys a Pou d'Art. Concretament des de la seva inauguració. S'encarrega dels tallers de dibuix i pintura de nivells inicial i avançat de les tardes-vespres, i també dels tallers d'il·lustració per a joves i adults. A l'estiu porta alguns dels tallers de còmic per a nens i joves.

L'Adolf es dedica a la pintura, el dibuix, el gravat, la il·lustració, la fotografia, els llibres d'artista, els ex-libris, la poesia visual, etc.

IMG_20190709_121614.jpg

Sílvia López

Una mestra molt especial per a nosaltres ja que ha estat alumna de Pou d'Art des de petita, ha passat per diferents tallers i per tant coneix la nostra manera de treballar perfectament. 

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha estudiat el batxillerat artístic, un grau superior en il·lustració i un altre de caracterització i maquillatge professional.

Després de fer el màster d'educació ara compagina la seva feina de mestra de secundària amb alguns tallers a Pou d'Art. En aquests moments és la mestra del taller de dibuix i pintura  dels dimecres i del d'il·lustració, els dos tallers per a joves i adults.

WhatsApp Image 2021-11-02 at 16.53.34.jpeg

Cristina Tutusaus

La Cris des de ben petita que va començar fent tallers a Pou d’Art, ha provat diferents tallers fent també el de joves i adults. L’art sempre li ha agradat, i quan va acabar l’ESO va decidir entrar a l’escola d’Art de Sant Cugat on ha estudiat el Grau Mitja i Superior d’Art i Disseny. Actualment està estudiant un Màster de Disseny Editorial a l’Escola Universitària Elisava de Barcelona.

Quasi sempre ha estat envoltada de nens i nenes, a la feina o a la família, és la gran de 13 cosins i ha estat sempre molt propera a tots ells. Va començar a treballar aquest passat estiu amb nosaltres i ara porta el grup de mitjans “La plàstica dels artistes”

WhatsApp Image 2023-05-12 at 18.23.06.jpeg

ENRIC EJARQUE

Nataly.jpeg

Nataly Aros

La Nataly és una gran artista independent, graduada a l’escola Massana en arts aplicades al mur i fotografia digital i també és graduada en il·lustració a l’Escola Llotja.

Ha treballat coordinant l’oci, els casals i les colònies de l'associació ASDI i col·labora amb el projecte inclusiu “Fem un Museu” de Museus de Sant Cugat.

Mestra de grups d’expressió plàstica, tant a Pou d'Art com a les escoles on fem l'extraescolar. També es mestra dels tallers de dibuix i pintura d'infants i porta el grup d'adults de dibuix i pintura matins.

Mery.jpeg

Maria Menéndez

La Maria va fer el batxillerat artístic a Sabadell i va obtenir una beca per assistir a classes de dibuix al natural a l’Escola de Belles Arts de Sabadell. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Quan va acabar la carrera va decidir seguir formant-se fent el postgrau d’art-teràpia al Centre d’Estudis Metàfora de Barcelona. En l’actualitat segueix estudiant un màster en el mateix centre.

La Maria creu que l’art pot arribar a ser una eina que ens permet jugar, gaudir, aprendre i ser més conscients.

photo_2023-10-30 19.10.56.jpeg

claudia santamaria

Apassionada de les novel·les gràfiques i els còmics des de petita. Va estudiar il·lustració i disseny gràfic per poder crear les seves pròpies històries.  
Guanyà el Premi Boolino al millor àlbum infantil il·lustrat l’any 2018.
Actualment, té el seu propi estudi d’il·lustració i disseny gràfic, Rabbit’s Hollow, des d’on realitza encàrrecs, col·laboracions i projectes personals.

Actualment és mestra de tallers d'expressió plàstica tant a Pou d'Art com a les escoles on fem l'extraescolar.

marbel yeyela web.jpg

Maribel Suárez 

Mestra del taller de costura i patronatge. Va realitzar estudis de disseny de moda, patronatge i costura a l'escola superior de disseny Felicidad Dulce i a l'escola de disseny Goymar de Barcelona.

Té una llarga experiència com a dissenyadora i patronista en diferents empreses tèxtils. 
Actualment compagina la feina de mestra de costura amb la seva paradeta a la fira d'artesans de Rubí.

Foto Uri.jpg

Oriol Menta

L’Oriol ha estudiat Il·lustració i Disseny gràfic a l’Escola d’Art de Sant Cugat. És la meitat de l’equip de Rabbit’s Hollow, des d’on ha treballat com a il·lustrador de contes infantils, ha fet murals i ha desenvolupat els seus projectes personals. També ha participat en diverses fires d’autoedició amb les seves il·lustracions i fanzines. Actualment és el mestre dels grups de còmic de Pou d’Art.

Format a l'Escola Joso. Actualment, treballa com il·lustrador de premsa, dibuixant setmanalment pel diari Ara. També realitza encàrrecs editorials per El País, Les Províncies i revistes infantils com El Petit Sapiens.

La seva experiència en còmic ha estat com a colorista de còmic per l'Editorial SM i també està preparant una proposta conjunta amb un guionista per França.

Mestre de tallers de còmic, dibuix i pintura i expressió plàstica.

bottom of page