Qui som?

Maria Fabre

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, és la directora de Pou d'Art.

Va estudiar el batxillerat artístic a Sabadell, on comença la seva aventura en el mon de l'art. Després compagina la carrera de Belles Arts amb estudis paral·lels de litografia, gravat, i altres tècniques artístiques. Realitza la seva primera exposició individual l'any 1996 a l'Ateneu de Sant Cugat, i des d'aleshores ha fet numeroses exposicions tant individuals com col·lectives.

A Pou d'Art organitza la majoria dels tallers i és la mestra de la plàstica dels artistes, expressió plàstica, art tèxtil, projectes creatius i dels tallers per a mestres. 

IMG_20190709_121510.jpg

Isabel Núñez

És la responsable de l’atenció al públic de Pou d’Art. Serà ella la que us informarà sobre els nostres tallers, activitats, festes d’aniversari, etc. És diplomada en Disseny Gràfic per l'Escola Superior de Disseny i Art de Barcelona, Llotja.

IMG_20190709_121739.jpg

Adolf

És el mestre de taller que porta més anys a Pou d'Art. Concretament des de la seva inauguració. S'encarrega dels tallers de dibuix i pintura de nivells inicial i avançat de les tardes-vespres, i també dels tallers d'il·lustració per a joves i adults. A l'estiu porta alguns dels tallers de còmic per a nens i joves.

L'Adolf es dedica a la pintura, el dibuix, el gravat, la il·lustració, la fotografia, els llibres d'artista, els ex-libris, la poesia visual, etc.

Sílvia López

Una mestra molt especial per a nosaltres ja que ha estat alumna de Pou d'Art des de petita, ha passat per diferents tallers i per tant coneix la nostra manera de treballar perfectament. Ara és la mestra del taller de dibuix i pintura, de còmic i porta algun grup d'adults.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha estudiat el batxillerat artístic, un grau superior en il·lustració i un altre de caracterització i maquillatge professional.

Júlia Zapata

La Júlia ha estudiat Belles Arts a la Universitat de Barcelona i ha fet alguna exposició de la seva obra. S’ha format com a mestra de secundària, però amb els petits també hi té molta ma, ja que ha estat monitora de lleure amb nens i nenes de diferents edats.

Aquest curs s’incorpora a Pou d’Art com a mestre d’expressió plàstica i de la plàstica dels artistes.

Marta Briones

Llicenciada en educació infantil i graduada en il·lustració.

La Marta també va ser alumna de Pou d'Art i ara la tornem a tenir entre nosaltres com a mestre dels tallers d'expressió plàstica, dibuix i pintura i còmic. Porta grups a les escoles i a Pou d'Art. També gestiona festes d'aniversari.

Nataly Aros

La Nataly és una gran artista independent, graduada a l’escola Massana en arts aplicades al mur i fotografia digital i també és graduada en il·lustració a l’Escola Llotja.

Ha treballat coordinant l’oci, els casals i les colònies de l'associació ASDI i col·labora amb el projecte inclusiu “Fem un Museu” de Museus de Sant Cugat.

Aquest curs s’incorpora a Pou d’Art com a mestre dels grups d’expressió plàstica, tant als que fem a escoles de Sant Cugat com als que fem al propi centre.

marbel yeyela web.jpg

Maribel Suárez 

Mestra del taller de costura i patronatge. Va realitzar estudis de disseny de moda, patronatge i costura a l'escola superior de disseny Felicidad Dulce i a l'escola de disseny Goymar de Barcelona.

Té una llarga experiència com a dissenyadora i patronista en diferents empreses tèxtils. 
Actualment compagina la feina de mestra de costura amb la seva paradeta a la fira d'artesans de Rubí.

Laia Segú

La Laia ha estudiat Belles Arts i Mediació Artística. Gaudeix d'embrutar-se les mans i poder compartir l'art amb els més menuts! 

Per seguir aprofundint en l'àmbit de l'educació, actualment s'està formant com a mestra de primària. Aquest any s'incorpora al Pou d'Art portant tallers a escoles i al centre.