Qui som?

Maria Fabre

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, és la directora de Pou d'Art.

Va estudiar el batxillerat artístic a Sabadell, on comença la seva aventura en el mon de l'art. Després compagina la carrera de Belles Arts amb estudis paral·lels de litografia, gravat, i altres tècniques artístiques. Realitza la seva primera exposició individual l'any 1996 a l'Ateneu de Sant Cugat, i des d'aleshores ha fet numeroses exposicions tant individuals com col·lectives.

 

A Pou d'Art organitza la majoria dels tallers i és la mestra de la plàstica dels artistes, expressió plàstica, art tèxtil, projectes creatius i dels tallers per a mestres. 

Isabel Núñez

És la responsable de l’atenció al públic de Pou d’Art. Serà ella la que us informarà sobre els nostres tallers, activitats, festes d’aniversari, etc. És diplomada en Disseny Gràfic per l'Escola Superior de Disseny i Art de Barcelona, Llotja.

Adolf

És el mestre de taller que porta més anys a Pou d'Art. Concretament des de la seva inauguració. S'encarrega dels tallers de dibuix i pintura de nivells inicial i avançat de les tardes-vespres, i també dels tallers d'il·lustració per a joves i adults. A l'estiu porta alguns dels tallers de còmic per a nens i joves.

L'Adolf es dedica a la pintura, el dibuix, el gravat, la il·lustració, la fotografia, els llibres d'artista, els ex-libris, la poesia visual, etc.

Sílvia López

Una mestra molt especial per a nosaltres ja que ha estat alumna de Pou d'Art des de petita, ha passat per diferents tallers i per tant coneix la nostra manera de treballar perfectament. Ara és la mestra del taller de dibuix i pintura, de còmic i porta algun grup d'adults.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha estudiat el batxillerat artístic, un grau superior en il·lustració i un altre de caracterització i maquillatge professional.

Cristina Cané

La Cristina també ha estat alumna de Pou d'Art des de petita i ara fa de mestra i porta les festes d'aniversari...

És una persona molt alegre i creativa i sempre ha tingut afició amb les arts. Se sent molt còmode treballant amb nens i nenes. Sap motivar-los per fer qualsevol activitat tan sigui de lleure com en l'àmbit artístic. Actualment està estudiant Belles arts a la Universitat de Barcelona.

Aquest curs porta el taller de la plàstica dels artistes

Maribel Suárez "yeyela"

Mestra del taller de costura "punt a punt". Va realitzar estudis de disseny de moda, patronatge i costura a l'escola superior de disseny Felicidad Dulce i a l'escola de disseny Goymar de Barcelona.

Té una llarga experiència com a dissenyadora i patronista en diferents empresses tèxtils. 
Actualment compagina la feina de mestra de costura amb la seva paradeta a la fira d'artesans de Rubí.

Kàtia

Alavedra-Duchoslav

Mestra del taller de matins de dibuix i pintura d’adults. Pintora professional d’origen txec, formada a la Kunstgewerbeschule de Basilea.

Ha realitzat estudis d'història de l'Art a la UOC

Marta Briones

Llicenciada en educació infantil i il·lustradora.

La Marta també va ser alumna de Pou d'Art i ara la tornem a tenir entre nosaltres com a mestre dels més petits, porta tallers d'expressió plàstica a les escoles, també és la mestra del taller de còmic i porta les festes d'aniversari.

Pep Herrera

Des de petit ha fet tallers d'art i actualment estudia a la Universitat de Barcelona BBAA.

És la incorporació més recent de Pou d'Art, ens ha ajudat en els tallers d'estiu i aquest curs fa un descans de Pou d'Art i ha marxat a l'estranger a seguir amb els seus estudis artístics.

Balmes, 35 
08172 Sant Cugat del Vallès 
Barcelona 
93 590 60 86

644 657 448
secretaria@poudart.com

SEGUEIX-NOS
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram