top of page

VOLS DIBUIXAR TOT EL QUE VEUS QUAN VAS DE VIATGE? ANIMA'T A PROVAR-HO

Començarem el matí ensenyant-vos diferents estils de dibuix a partir d'exemples, us presentarem diferents materials amb els que podeu fer un dibuix i els provarem al taller, Després sortirem a buscar un bon racó on seure a dibuixar.

Els materials que utilitzarem són diversos: llapis, retoladors, llapis de colors, aquarel·les, ceres,… al principi és important provar vàries tècniques per que cadascú de vosaltres busqui amb quina es troba més còmode i sigui la tècnica que es faci més seva i la vagi descobrint.

Aquest taller més que ensenyar a dibuixar us ajudarà a saber descobrir què dibuixar, des de quin punt de vista, que és important i què no, i sobretot fomentarà que desenvolupeu el vostre poder d’observació.

Si aconseguiu crear l’hàbit de dibuixar allò que veieu, no només evolucionaran els vostres dibuixos, sinó que tindreu un record únic del vostre dia a dia ja sigui en un viatge o en la vida més rutinària. Al final, el més important no és el què dibuixes, sinó que dibuixis. Pots dibuixar la tassa de cafè que et prens pel matí, els carrers per on passes, un aparador..., o buscar un bon racó i senzillament dibuixar a qui passa pel davant.

JULIOL

Dimecres 17, de 17 a 20 h.

Preu: 45€ (material inclòs)

A partir de 10 anys i adults

bottom of page