top of page

A partir de 10 anys

La figura humana és complexa i dominar la representació de l'estructura i les seves proporcions és bàsic per a poder crear personatges realistes o de ficció.

Aprendrem a través d'exercicis pràctics a representar cap, mans, peus i postures corporals amb llums i ombres. Utilitzarem carbonet, llapis grafit i sanguines, damunt paper Ingres verjurat i paper Canson, especials per a tècniques seques.

Per a realitzar aquest curs no necessites tenir coneixements previs de dibuix ja que començarem des de zero.

Et sorprendrà els resultats que pots obtenir aplicant aquestes tècniques als teus dibuixos.


Aquest taller es divideix en tres mòduls de 4 hores, no cal fer-los tots, encara que és recomanable.

Mòdul 1: Estructura de mans i peus

Aprendrem a dibuixar diferents postures de peus i mans amb exercicis dinàmics que ens ajudaran a comprendre l'estructura òssia per poder representar-les des de diferents punts de vista i en moviment.

Mòdul 2: Estructura del cap i moviment
Aprendrem a dibuixar el cap humà des de diferents punts de vista, ubicant orelles, ulls, nas i boca dins de les proporcions de l'estructura general. Treballarem també les llums i les ombres amb tècnica seca.

Mòdul 3: Proporcions generals del cos humà en moviment.

Quan entenem el que observem és més fàcil a l'hora de dibuixar-ho. En aquest mòdul analitzarem les proporcions generals del cos humà fent exercicis dinàmics en els quals els mateixos alumnes faran de models i dibuixarem l'estructura òssia amb un dibuix simple, acabarem aplicant llums i ombres, obtenint així un estudi complet de la figura humana.

Mestra del taller:

Nataly Aros

Consulta la programació de tallers d'estiu

https://www.poudart.com/estiu-tardes-dibuix

bottom of page