top of page

Escoles

Pou d’Art fa molts anys que ofereix activitats per escoles, tant si l’escola vol que ens traslladem a les seves instal·lacions, com si prefereixen venir a fer un taller al nostre local. Oferim un seguit de propostes concretes, però també estem oberts a realitzar projectes personalitzats, segons les necessitats de cada centre. Un exemple d’això seria el seguit de projectes que hem treballat amb l’escola Turó de Can Mates de Sant Cugat del Vallès, al llarg dels anys. L’últim i amb més implicació per part d’alumnes i mestres va ser el de realitzar tot l’atrezzo pel festival de final de curs.

Per més informació, contacta amb nosaltres

Empreses

Pou d’Art també ofereix activitats per a empreses. Organitzat i vine a passar una estona distesa fora de l’àmbit laboral. Una estona on relaxar-se pintant, fent fang, o qualsevol altra tècnica que us puguem proposar. Dependrà una mica de l’objectiu i del tipus d’equip que sigueu. 

Oferim un seguit de propostes concretes, però també estem oberts a fer projectes personalitzats, segons les necessitats de cada equip.

Per més informació, contacta amb nosaltres

bottom of page