Monogràfics de Nadal i molts més...

Joves a partir de 12 anys i adults

Us oferim un seguit de tallers monogràfics d'un dia, des de novembre fins a febrer del 2019. Si no trobeu el que busqueu poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Especial monogràfics de Nadal:

Aquest any podeu coincidir tu i el teu fill. Tu fent un monogràfic de costura (dates marcades en color groc) i ell fent un taller d'expressió plàstica o còmic, depenent de l'edat.

Per a més informació clica sobre el monogràfic que més t'agradi:

Filorama / Moneder-bitlleter / Ponxo / Branques teixides / Arbre de Nadal / Ninot dedrap / Barret i guants sense dits de polar / Guants sense dits de polarBarret de polar / Necesser / Barret de ganxet / Collage tèxtil amb pintura / Overlock. Inicial I / Aprèn a fer servir la màquina de cosir. Inicial ISaber més de la màquina de cosir. Inicial IISaber més de la màquina de cosir. Inicial III

 

 

Taller per a mestres

 Pou d’Art us proposa fer un taller de plàstica per a mestres

Maria Fabre, llicenciada en Belles Arts, pintora, directora de Pou d’Art i mestra de plàstica des de l’any 1998, proposa un nou taller per a mestres amb la finalitat de reciclar lo ja conegut i aprendre noves tècniques de pintura i volum principalment.

A partir de practicar amb tècniques diferents anirem descobrint noves propostes per fer a l’escola, tant tècniques com temàtiques: una tardor diferent, un Nadal diferent, les festes tradicionals vistes amb altres ulls... com donar la volta a una idea clàssica i fer-la innovadora i atractiva pels alumnes.

El taller estarà adaptat a les necessitats dels mestres.

Dates a concretar
sessions de 2 hores
Mínim 4 alumnes, màxim 10

Taller per a monitors

Pou d’Art us proposa fer un taller de plàstica per a monitors

Maria Fabre, llicenciada en Belles Arts, pintora, directora de Pou d’Art i mestra de plàstica des de l’any 1998, proposa un nou taller per a monitors/es amb la finalitat de reciclar coses que ja sabem i aprendre'n de noves. Tècniques de pintura, dibuix, fang, paper maxé,...

A partir de practicar amb tècniques diferents anirem descobrint noves propostes per fer amb nens i nenes de diferents edats. També podrem descobrir maneres de planificar activitats, sempre tenint en compte el fet de poder fer la plàstica atractiva als alumnes i una eina d'expressió molt al seu abast.

El taller estarà adaptat a les necessitats dels monitors.

Dates a concretar
sessions de 2 hores
Mínim 4 alumnes, màxim 10