Qui som?

 

Maria Fabre

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, és la directora de Pou d'Art. Organitza la majoria dels tallers i és la mestra de la plàstica dels artistes, expressió plàstica i dels tallers per a mestres. També és pintora professional i realitza exposicions a diferents sales d'art.

http://www.poudart.com/maria/maria-fabre.htm

Isabel Núñez

És la responsable de l’atenció al públic de Pou d’Art. Serà ella la que us informarà sobre els nostres tallers, activitats, festes d’aniversari, etc. És diplomada en Disseny Gràfic per l'Escola Superior de Disseny i Art de Barcelona, Llotja. 

 

 

Adolf 

Professor dels tallers de dibuix i pintura de nivells inicial i avançat de les tardes-vespres, i també dels tallers de còmic per a nens i joves. L'Adolf es dedica a la pintura, el dibuix, el gravat, la il·lustració, la fotografia, els llibres d'artista, els ex-libris, la poesia visual, etc. etc.

www.adolf.cat

Kàtia Alavedra-Duchoslav

Mestra del taller de matins de dibuix i pintura d’adults. Pintora professional d’origen txec, formada a la Kunstgewerbeschule de Basilea.

https://katerinaartgroup.wixsite.com/katerina-fine-art

Sílvia López

Una mestra molt especial per nosaltres ja que ha estat alumna de Pou d'Art des de petita, ha passat per diferents tallers i per tant coneix la nostra manera de treballar perfectament. Ara és la mestra de dos grups del taller de dibuix i pintura i el de la plàstica dels artistes.

Ha estudiat el batxillerat artístic, un grau superior en il·lustració i un altre de caracterització i maquillatge professional. Actualment està a la Universitat de Barcelona estudiant Belles Arts.

Anna Roger

Llicenciada en l’especialitat d’Escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona, es va formar en el disseny i construcció de l’espai, l’objecte i el vestuari teatral. Posteriorment va realitzar cursos d’especialització en el disseny i construcció de titelles i marionetes amb Mestres artesans.

Actualment compagina l’escenografia teatral per a infants i el disseny i construcció de materials i recursos didàctics per a escoles i museus amb la vessant de professora i tallerista de Plàstica per a infants.

Entrepotsipotinguetes.blogspot.com

Maribel Suárez "yeyela"

Mestra del taller de costura "punt a punt". Va realitzar estudis de disseny de moda, patronatge i costura a l'escola superior de disseny Felicidad Dulce i a l'escola de disseny Goymar de Barcelona.

Té una llarga experiència com a dissenyadora i patronista en diferents empresses tèxtils.
Actualment compagina la feina de mestra de costura amb la seva paradeta a la fira d'artesans de Rubí.

 

Cristina Cané

També ha estat alumna de Pou d'Art des de petita i ara és ajudant dels tallers d'estiu, festes d'aniversari...

És una persona molt alegre i creativa i sempre ha tingut afició amb les arts. Se sent molt còmode treballant amb nens i nenes i motivar-los per fer qualsevol activitat tan sigui de lleure com en l'àmbit artístic. Actualment està estudiant Belles arts a la Universitat de Barcelona.