Fitxa d'inscripció taller de Pou d'Art

Introduïu les vostres dades a continuació, prenent especial atenció en la direcció de correu electrònic i en els telèfons de contacte.

Estem digitalitzant tot el que fa referència a les autoritzacions, de dades, d'imatge, de sortida i recollida,... per això necessitem que passeu en algun moment per Pou d'Art per signar-les a la tauleta de signatures. Un requisit legal imprescindible per seguir amb les exigències de la llei de protecció de dades.


DADES DE L'ALUMNE
 
NOM:
COGNOM:
DATA DE NAIXEMENT:
dia/mes/any
ADREÇA:
POBLACIÓ:
CODI POSTAL:
TELÈFON:
ESCOLA:
NIF: (per alumnes majors d'edat)

ANTIC ALUMNE/A ? SÍ         NO

A QUIN TALLER T'APUNTES?
DIA o TORN:
(Especifiqueu si és matí o tarda si hi ha les dues opcions)

DADES DELS PARES
(només necessari pels alumnes menors d'edat) (és suficient amb les dades del pare o de la mare)
NOM MARE:
NIF MARE:
NOM PARE:
NIF PARE:

PER REBRE INFORMACIÓ
Correu electrònic:

FORMA DE PAGAMENT
 
Transferència bancària, cal enviar justificant.
 
Targeta a través d'una plataforma digital externa, cal especificar nom de l'alumne.
 
Efectiu o targeta presencialment.

OBSERVACIONS:
 

Un cop rebem la fitxa d'inscripció, us enviarem un e-mail per confirmar la plaça, i en funció de l'opció de pagament triada, us enviarem el número de compte on podreu fer la transferència o l'enllaç per fer el pagament amb targeta. Si heu triat l'opció de pagar en efectiu, haureu de passar per Pou d'Art. En tots els casos, fins que no tinguem el pagament registrat, no tindreu la plaça assegurada.

 

 
Enviant aquest formulari em comprometo a passar per Pou d'Art a signar a la tauleta digital conforme estic d'acord en que Pou d'Art tingui les meves dades, seguint la llei de protecció de dades, i acceptant o no que Pou d'Art faci fotografies als meus fills/es.