Ull que miren

Algunes imatges del procés de realització del projecte "ulls que miren"

Moltes gràcies a tots i totes els que us heu sumat al projecte!

La rebuda ha estat fantàstica!

 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
 • 08
 • 09

 

Els ulls de l’ésser humà tenen la capacitat de veure colors i formes, és el fet de mirar el que ens diferencia de la resta d’éssers vius. La capacitat conscient de veure i decidir si allò que mirem ens agrada o no, ja que intervé el nostre intel·lecte i el gust propi de cadascú. En el món de l’art visual i plàstic la mirada és bàsica ja que analitza l’obra d’art, i a través del sentit de la vista se’ns desperta normalment el sentiment de plaer.

Bases de participació

Convocatòria oberta sense límit d’edat ni d’experiència, només cal seguir les bases de participació per ser inclòs en el projecte.

Us plantegem participar en el projecte “ulls que miren”: un seguit de petits quadrats on cadascú dels participants haurem dibuixat o pintat un ull, sense nas, només l’ull (pot tenir cella o ulleres). Pot ser l’ull d’un familiar, el propi ull, d’algun personatge famós, o inventat.  La tècnica és lliure realitzada directament en el suport facilitat per Pou d’Art, o en un altre suport, paper d’aquarel·la per exemple, però aquest haurà d’estar molt ben enganxat al nostre suport. Podeu posar el nom de la persona de l’ull, a baix a l’esquerra; i podeu signar, a baix a la dreta.

El suport serà una tela sobre bastidor de 8x8x4cm. El preu d’aquest suport és de 2€. El podeu venir a buscar a Pou d'Art o comprar a Belles Arts Cabanes.

Creiem que podem arribar als 500 ulls. Només d’alumnes de Pou d’Art en tindrem, si participen tots, 267, i cal tenir en compte que se’n poden fer més d’un, per tant serà fàcil arribar a la fita.

La data d’entrega serà com a molt tard el divendres 17 de maig.

La inauguració i la convocatòria oberta estarà inclosa dins dels actes de la Nit de l’Art d’enguany, per tant inaugurarem el projecte el dissabte 25 de maig.

Les obres presentades estaran exposades fins el mes de setembre a les instal·lacions de Pou d’Art. L’organització es reserva el dret de poder-ho exposar en altres llocs i dates si així ho considera.

Podreu passar a recollir la vostra peça durant el mes següent a la darrera exposició organitzada. Passat aquest mes s’entendrà que es cedeix l’obra a Pou d’Art.

Es cedeix la propietat intel·lectual del quadre per reproduir a nivell de premsa o fins i tot com a possible imatge promocional de Pou d’Art.

 


informació tallers curs 2013-14

En construccció

D'octubre a juny oferim tallers per a nens i nenes, a partir de 2 anys, joves i adults. 

tallers curs

INFORMACIÓ GENERAL

 

PER INSCRIURE'S

El preu de la matrícula anual del curs 2014-15 és de 45€ i pels alumnes del curs anterior de 35€

L'import de cada trimestre es paga per avançat (octubre, gener i abril) tant si es fa pel banc com en efectiu.

A partir del tercer membre de la família que s'apunti a un taller, hi haurà un 10% de descompte en el preu total.

Pou d'Art segueix el calendari escolar vigent.

Els tallers començaran l'1 d'octubre.

Hi ha tallers que requereixen l'ús d'una bata. És imprescindible que aquesta porti una beta per penjar i el nom i cognom de l'alumne.

Els alumnes matriculats durant el curs podreu gaudir de descomptes en botigues especialitzades, i en les diferents tallers que organitzem durant l'any:

-Tallers de Nadal
-Tallers de Setmana Santa
-Tallers d'Estiu

En cas de donar-se de baixa, s'haurà de notificar amb 15 dies d'antel·lació per tal de no cobrar el trimestre següent. Es podrà gaudir dels descomptes en tallers extres si es realitza el curs sencer.

 

 

Què cal fer per formalitzar la inscripció?

- Pots venir personalment a omplir la fitxa, i conèixer les instal·lacions.

- Pots trucar-nos per telèfon i donar-nos totes les dades que necessitem per omplir la fitxa.

- Pots apuntar-te ara mateix!

 apunta't aquí

RECORDA QUE LES PLACES SÓN LIMITADES

On som?

 

Som a centre històric de Sant Cugat del Vallès, a només 200 metres del Monestir. 

Balmes, 35 
08172 Sant Cugat del Vallès 
Barcelona 
Tel.  93 590 60 86
Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 
Estiu 2019
Tallers: A partir del 25 juny, tot juliol fins al 2 d'agost i del 2 al 6 setembre
Matins: de 10 a 13h
Entrada de 9:30 a 10h i sortida de 13 a 13:30h
Tardes de juliol: de 17 a 19:30h
Recepció: de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30h i de 16 a 19:30h
Dissabtes tancat

Tancat per vacances del 3 d'agost
a l'1 de setembre

Horari del curs 2019/20
Del 27 d'octubre al 19 de juny 
Dimarts de 10 a 13h
De dilluns a divendres de 17 a 20.30h
Dissabtes d'11 a 14h
 
Tallers de Nadal 2019
Per concretar
 
Tallers de Setmana Santa 2020
Per concretar 
 


Mostra un mapa més granAvís legal

Aquest avís estableix les condicions d'ús de la pàgina web de Pou d’Art i de qualsevol dels serveis que s'ofereixen a través de la mateixa. I han de ser observades pels usuaris d'aquesta pàgina web, ja que l'accés a la mateixa comporta l'acceptació per part de l'usuari de les condicions que es detallen a continuació.

Qui som?

Maria Fabre Gras amb NIF 52594223P (En règim de treballadora autònoma des del mes de juny de 1998) realitza la venda i distribució dels productes ofertats a la pàgina web de Pou d’Art. Les operacions de venda se sotmeten a la legislació vigent a Espanya i s'entendran realitzades al carrer Balmes 35 de Sant Cugat del Vallès, Barcelona (08172).

Condicions generals d'utilització de la pàgina web

L'accés a la pàgina web de Pou d’Art per l'usuari està condicionat a l'acceptació prèvia, expressa i sense reserves de les condicions que es recullen en l'apartat AVÍS LEGAL. L'esmentat accés es condicionarà a les regles de la bona fe, ordre públic i les pròpies condicions d'ús.

L'accés als continguts de Pou d’Art és gratuït i no necessita subscripció prèvia. Es realitza sota la responsabilitat de l'usuari i en cas d'efectuar danys serà responsable dels mateixos.

Pou d’Art posa a disposició de l'usuari diferents continguts informatius perquè puguin satisfer les seves demandes d'informació, sense que pugui efectuar-se una explotació comercial o de qualsevol altre tipus.

Pou d’Art ofereix enllaços a altres pàgines web gestionades per tercers, per això no pot respondre del contingut o informacions que s'ofereixin des dels esmentats llocs, així com de la seva veracitat o actualització.

Drets de propietat intel·lectual

Maria Fabre és propietària dels drets de propietat intel·lectual d'aquesta pàgina web que configuren el seu disseny, presentació, format, imatges, texts, comentaris, arquitectura de la navegació, diagrames de flux, codis font, etc. En cap cas no respondrà en els supòsits d'alteració o manipulació d'aquesta pàgina web per part de tercers.

S'autoritza la reproducció per a ús privat dels continguts d'aquesta pàgina. L'accés a la pàgina web no suposa la concessió d'autorització per a la transmissió, llicència o cessió dels seus continguts


Política de confidencialitat

Recollida de dades

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, Maria Fabre li informa que les dades personals s'inclouen al fitxer de clients de Maria Fabre.

A més de les dades facilitades directament per l'usuari, Maria Fabre recull les dades relatives a la direcció|adreça IP des de la qual s'efectuï la contractació com a garantia de la mateixa.

Maria Fabre no es responsabilitza del tractament de les dades que pugui produir-se com a conseqüència de l'accés a altres pàgines web a través dels enllaços que conté aquesta pàgina web.


Finalitat del tractament de dades

Les dades recollides amb el seu consentiment seran tractades amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud, dur a terme el procés de compra o poder informar-lo sobre les novetats de Pou d’Art.
Quan la persona interessada així l'hagi autoritzat, la seva adreça electrònica serà utilitzada per a la tramesa d'informació comercial i cultural.

Cessió a tercers

Les dades personals en cap cas no se cedeixen a tercers, llevat dels supòsits legalment establerts.

Dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició

Si desitja exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, ha d'enviar un correu electrònic a l’adreça Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. indicant-ho.

Seguretat

Maria Fabre compleix amb les mesures de seguretat tècniques i organitzatives que preveu la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el reglament que la desenvolupa.

Cookies

Maria Fabre informa els usuaris que utilitzen cookies quan naveguen per la pàgina web que Maria Fabre no emmagatzema l'esmentada informació.

Més articles...

 1. Inici
 2. Fons d'art
 3. Qui som?